Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drippen drapp


Dagsmeja

Mörkrets mörker

släppt

sitt grepp

Vintern vår rasar

Och det bara idag

Under bar dag

Dag bar under

Mejat fram oss

ut ur töckentäcket














Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-08 06:36



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
hör
dropparna
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP