Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skimmer


Glimmer

Livbromsen släppts

Skampålen fallit

Vecklats ut det som varit invecklat

Historien skrivs så om i nyljuset

Pussen blir till kyssar

Kramar till värsta feta famntagen

Saknat påhittat

Hoppfullt hopp hippt

Glimmer förgyllt
på-riktigt gult

Allt är uppochner,
allt mer å mer härligt

Framtiden speedas upp, spränger fram som en urhäst i solsken

Den dunkla, mörkmörka
Kung Tung verksam i det fördolda,
genomskinlig nu,

hägring bara ju när han knappt syns
utbytt förbytt

Nytt

Ett enda glimmrigt

nu

nu



















Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-08 08:57



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina ord
strålar

befriade
2015-02-12

    ej medlem längre
Gillar ,den var mkt bra denna.
2015-02-08

  Respons VIP
Låter ambivalent - all denna energi för att hamna i ett landskap av glimmer. Fyndigt formulerat som vanligt!
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP