Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart är det vår, kviddevitt!


Om sommaren var en blomma


Om sommaren var en blomma
skulle den aldrig plockas
bara ropa åt alla längtande
att runtom dess kronblad flockas

Och skulle den då kunna jubla
ja, då skulle vi tusen gånger
var och en av oss spetsa öronen
inför alla dess vackra sånger

Om människorna var fåglar
skulle världen få höra oss kvittra
och av visdomen i naturen
fyllas upp, bli av vindarna vittra.



8/2 2015




Bunden vers (Rim) av Lena Söderkvist VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-08 16:21



Bookmark and Share


  P-E-H
Fina rim och skön rytm.
2015-02-10

  Onomatoprofet VIP
Hoppfullt.
2015-02-08

  Nanna X
vilken glad trudelutt : )
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP