Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En variant på den barmhärtige samariten


Den gode fienden


Spring iväg
låt mig inte finna dig
förrän om ett årtionde
När allt vi ser omkring oss
är över och begråtet
skall jag leta efter dig

Han flinade åt min tyska,
men ville kyssa mig
när han fick mina
extravantar

Ett årtionde rinner lätt som mjölken
ur en kanna utan lock
När tiden hade gått
och allt jag hade sett omkring mig
den där dagen
sedan länge var
över och begråtet
letade jag efter honom

men fann honom aldrig.



10/1 2015




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-08 17:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en mycket bra variant..
2015-02-08

  Nanna X
om det nu är över och begråtet, varför leta?
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP