Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ebbitioner


Norstedts kråkslott

Norstedts flaggor på halv fjong

Från där jag sitter fiint placerad
i tid och rum,
ser jag de gammeldansar gott de kan,
-ovetandes om kulturskymningar

Sitter själv i puppa

Förlägen, förtegen,
förslagen
Väntar in ambition och disciplin
– alla är vi Hamsuns svultna barnmänniskor
Acceptera, ta in, förljuvante
missären du besitter mister Bister är dina egna brister
Om förstens når mina ord dit,

skrivs pyrrhussegrars lagerpokaler om
sopor och vomitteringar ned
Potenta förskräckelser,
övermogna tonårsmoskeer,
-sida uppochned

Nu vaktar tittmästaren ut, ska det revas?

Är tystnader före storm
– är mitt eget pimp
Skriver ned det så jag slipper, se
– annat än präntat å tryggt från Kråkslottet över där

Fjäril vingad signad














Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-09 08:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra Mats!
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP