Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handen är i och för sig en förort till Stockholm. Men texten i detta fall handlar om en lem vilken ofta nog benämns som en mänsklig kroppsdel. En del människor har två. De kallas då händer.


Något litet om handen



Människan har en
tumme (i de
fall en eller

flera sådana återfinns
någonstans på den
mänskliga som kroppen)

vilken stundom återfinns
placebo mitt i
handen. Det är

också så hon
skiljer sig från
resten av aporna.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2015-02-09 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP