Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musiken till filmerna "Doktor Zivago " samt trilogin om am gangsters med Marlon Brando. "Gudfadern", l ll lll.


Nästan ingenting om fysik




Jag har inte häst.
Men kan trots det rida
på upplevelsen
som avsaknaden av en häst

ger mitt sinne
för såväl detaljer
som signifikativa äventyr
och tillika strapatser.

Ett upplevelsecentrum
behöver inte vara
en fysisk plats
belägen utanför egna kroppen.

Som tur är
sparar det en smula in
på ens behov
av annars månatliga teaterbesök.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-10 08:37



Bookmark and Share


  Nanna X
jag visste inte vem som hade skrivit sången. ett låtande är inte ett varande.
2015-02-10

  lodjuret/seglare VIP
Din kommentar är förstås en sång av Bengt Sändh. Ett citat bör nämnas som varande ett samt vem som myntat det.
2015-02-10

  Nanna X
jag är så ensam i min sadel
jag är så ensam i min sadel
jag är så ensam
för jag har ingen häst
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP