Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Perra.


Ett brev om Lycka önskningar!

 

 

 

Jag öppnar balkongen på vid gavel

frisk luft i natten tränger in

under den här tjock tystnad

karlvagnen visa sig i alt sin makt

 

jag tittar över tjärnornas port

blandar ihop med dinglande stjärnor

dem flygplaner, och sände bud med änglar,

från min frusna själ, vårens dofter tinar…

 

från trädrötter där snögubben ännu väntar

stiger, sublime bokstäver.

Änglar på fladdrande vingar bär på ord,

Jag en gång talade till dig häromdagen att våren är på väg.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-10 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP