Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidigare publicerad här som en text ingående i min bok DB2 196 Övergång i tid. För att utgöra en övergång mellan svenska texter till texter på engelska i en och samma samling. Tidigare publicerad här 2007.


Text i efterfrågad repris




DB2 196 Övergång i tid

Jag dyrkar långsamhet
förespråkar det
ett liv i ultrarapid

instead of high speed
for me it scream loud
the sentence is proud




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-10 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP