Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill hämnas!


Struloffer



Jag kan det knappast troo!
Det ger mig ingen ro!
Att jag är allas - fru,-
som de bedrar, just, nu.
Detta eviga - hor,
slår mitt hjärta itu!

Så djävvla mycket Strul!
Skall föreställa - KUL!
Men EJ för den det drabbar!
Så, hör upp, nu, grabbar --
-- å varje kona, - ful!-
-Vet ni vad ni sabbar!!?

Själv, får jag -- Ingenting -
i Satans röda Ring!
Hon tar allt jag vill ha, -
som en helt självklar sak!
Hon, en bortskämd käring!
Motstånd, jag göra ska!

Är i min jungfrudal --
på tok, för liten, smal!
Å, i klyftan det gror
större ting, än ni tror!
En paradox, total --
som ni njuter å gnor!

Men, just, JAG får vara
solo i er Skara! - - - - -
Fast, ni tar fel - på Tron -
i er Revolution! - - -
Jag utgör en Fara
för er Konspiration!!!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-10 09:35



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jag hejjar på dig!
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf