Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge sig själv inre frid

Han förlät Hennes svek

Hennes okänslighet och tomma löften

Han begravde sitt hat

sin förtvivlan och alla tårar

Han hade insett 

att negativa tankar vägde tungt

för att få ro i sin själ

släppt Han det förgångna

och gav sig själv inre frid

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-10 17:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Magiskt och mästerligt bra!
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP