Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nysvenska

 

 

Att som ungefär kanske trots inte bland annat men för en slags kärlek.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2015-02-10 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP