Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslång saknad

Som liten upplevde Han aldrig 

den värme Han som liten borde ha fått

men det insåg Han först när Han själv blev förälder

något som Hans föräldrar dessförinnan 

borde ha förstått

för om ett litet barn blir utan kärlek

i så pass unga år

så kommer alltid något genom livet att saknas

när Han som vuxen sedan egna barn får

men hur kan Han genom livet sakna

något Han som barn aldrig har fått

den som löser denna gåta 

har nog den röda tråden förstått

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-10 22:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och mycket bra!
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP