Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det kommer till just hållbarhet så vill jag påpeka att Jamaica är en bra plats att resa till för den som vill undvika ett land med närhet till inbördeskrig, nämligen Thailand. Thailands huvudstad har förstås *turistsäkra* zoner.


Nästan ingenting om hållbarhet (teknisk ordlek)



Om det inte finns några raser,
finns det väl inga rasister?

Om det å andra sidan finns raser,
då är vi väl alla rasister?

*
Om det finns kommuner,
då är vi väl alla kommunister?

Om det finns städer,
då är vi alla städade individer?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-11 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP