Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Umbärlig. Lena Renman. Utrymmet för att kunna, vilja tolka en text bör få ha högt i tak, bara inte för högt. I det fallet har stundom Socialstyrelsen rätt.


Kritik på en text (1209) Mystiskt




Mystiken kring ämnet
tenderar att bölja en smula fram
och åter i din text, ungefär
på snarlikt sätt

som ämnet gör det även i
människors olika försök
att tolka innebörden
i just detta med att söka

reda i trasslet. Å ena sidan
vill individen verka
bry sig och å andra sidan
vill den möjliga

mottagaren få sig portioner
av som uppmärksamhet
och tillit i
väl balanserade proportioner.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2015-02-16 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP