Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är Obeskrivligt Underbar.

 

Jag drömde om den Ömhet vi alla är Värda...
Vaknade i en Ursinnig Vrede...
Vägrar spela ,med i samhällets alla dåliga manus...
Jag är Vacker
Jag är Stolt ...
Jag är Obeskrivligt Underbar.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-11 21:11



Bookmark and Share


    glasa VIP
både dikten och fotoillustrationen
är suveräna
FANTASTISKA
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP