Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är alltid krig någonstans och har alltid varit det också, tycks det. Om inte understött av andra, för att göra profit på kriget, så sannolikt för att endera sidan haft ett horn i sidan till antagonisten, eller båda dessa skäl.


Nu är det krig!



Om det istället är fred, någonsin,
får du gärna berätta om det själv.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-14 22:14



Bookmark and Share


  Nanna X
gillar din egen kommentar till texten.
2015-02-15

  lodjuret/seglare VIP
Den ena halvan ägnar sig åt att undra över varför det är på väg att gå åt helvete medan den andra halvan ägnar sig åt att se till att det mesta går just åt helvete. Den tredje halvan ägnar sig åt att skita i vart världen och alltsammans är på väg och vräker sig i stålar, ligga, äta, dricka och prata skit. Medan den fjärde halvan sitter och tycker synd om sig själva för att ingen bryr sig om dem, trots att de själva säger sig bry sig om så många som skiter i att... och så vidare.
2015-02-14

  ULJO
Ja att inte mänskligheten kan inse livets värde och istället fokusera på det utan att göra allt för att förgöra varandra och vår jord.
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP