Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista dans

Jag vill sitta i min tystnad
i skuggan under träden
Och höra alla fåglarna
och alla skogens läten

Jag vill sitta i min tystnad
se molnen rulla fram
Jag vill älska dig min kära
låt mig hålla i din hand

Jag vill sitta i vår tystnad
när kvällen snart tar vid
När solen färgar himlen
låt oss drömma om vår tid

Jag vill sitta i vår tystnad
under stjärnors glans
Låt oss älska nu min kära
låt oss ta en sista dans




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av charmooney
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-12 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charmooney