Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte för å klaga men


Vilka är Poeter.se?

Har skickat in drygt 150 texter men
aldrig kommit med bland Gårdagens Urval

Tror lite skumt om De Som Beslutar
Vilka Är Ni?

Valet väljer oss lika som vi väljer valet

å

Vilka är vi?

Tänker på oss alla
här
lite som på Amerikas Slavar (kanske en smula överdramatiserat men)
före 1865 men wtf
we"ll be back

(PS en gång kom jag med:))
(Piss 2 gånger efter nästan 500 texter)




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-12 17:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
dä fixer säj,ja löver
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP