Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text KUL ATT SJUNGA HELLRE ÄN BRA. Bodil Sandberg.


Kritik på en text (1207) Sådant händer bara inte här





Själv har jag
ofta nog undrat
över varför man

bygger en motor
som ett barn
skulle ha byggt

den utan minsta
tanke på dess
användningsområde. Alltså ungefär

som om alla
delarna vore gjorda
av kokt spaghetti.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-12 18:35



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Du menar en snöslunga ? Gillar spagettigrejtanken.
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP