Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en privat kommentar på din text Varför jag gråter...Stiiina.


Kritik på en text (1208) Tårkanalen





Själv söker jag mig anledningar att gråta.
Gärna till en film, en bok eller bara
av att skära lök till en middag.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-14 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP