Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sorts haiku


Tåget livet

jag vill åka med
var köper man sin biljett
till tåget livet




Övriga genrer av Månika
Läst 190 gånger
Publicerad 2015-02-12 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månika