Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sorts haiku


Där ute

utanför min dörr
liv, grönska, skratt, glädje, sol
jag är här inne




Övriga genrer av Månika
Läst 193 gånger
Publicerad 2015-02-12 20:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Månika