Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sorts haiku


Fest

hoppades på fest
men de blev aldrig tända
mina blå lyktor




Övriga genrer av Månika
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-12 20:38



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
A
blue
s
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Månika