Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad än ödet dukar.


Välbehållen kärlek!

Åren går
Tiden går
Timmarna går
Minuterna och sekunderna går

Allt går, men ändå..
Här finns jag kvar
Med all dessa känslor
Välbehållna bara för dig...




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 334 gånger
Publicerad 2015-02-13 07:14



Bookmark and Share


  backsippa
Livet är kärlek, hopas ditt liv får det
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS