Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brr


Kylsvin 151

Vinterns niqab avlagd
Slöjmolnen blottade

Solen harammar bleka kroppar
Naturendjuren knoppar toppar

Gruset minns varmtider åt oss
Blottade halalsfalten kommit fram
– vi barngläds åt dess ohalka
Typ:
Att du är kvar lille asfaltsfar efter att ha
tunggömts under chockvågor av vitvaror
– vi trodde du var dö unner all snö

Isch allah ni kalla
Vår är kommen var är er?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-13 08:22



Bookmark and Share


  Respons VIP
Vilken salig blandning av islamistisk ordlyrik och naturlyrik. Du verkar gilla utmaningar i språket!!!
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP