Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Hennes ena öga såg jag en sorg avgrundsdjup...

 

I Hennes ena öga såg jag en sorg avgrundsdjup och skrikande
I Hennes andra öga en längtan, svart hungrande ensamhet
Jag insåg direkt att här behövs en Kärlek lika stark som solen
Jag bad till en högre makt att jag kunde vara den jag vet att jag Är
Vi höll om varandra och jag viskade att allt kommer bli bra,
jag lämnar Dej aldrig, jag är beredd att göra allt och lite till för Dej
Hon la sej på golvet och grät Den Stora Gråten, jag sa: Vad har dom
gjort med Dej? Jag smekte Henne och torkade Hennes tårar, sen såg
jag in i Hennes ögon med hela min Själ, all min ömhet och styrka.




Fri vers (Fri form) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-02-13 11:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt vackert om kärlek, starkt.
2015-02-16

    Sara1
Otroligt fint skrivet!
2015-02-15

    ej medlem längre
Mycket fint om omtänksamma kärleken som man kan känna..
2015-02-15

  Minkki VIP
gillar de mestadels tvåstaviga raderna, hela texten för dess djup, undrar lite över det växlande skrivsättet dej / Dej

2015-02-15

  KattenKin VIP
Fina rader...
2015-02-14

    glasa VIP
storvulen
oh, vilka vingslag

mäktig
i kärlekskänsla
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP