Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något av det mest populära är att syssla med en sorts rollspel, såväl individuellt som tillsammans med andra. Det är som en enda soppa av trender. Vi går in i och ut ur såväl oss själva som i andras liv och verklighet.


Jag förstår mig inte på vitsen




med att komma gående i sällskap med en eller annan person utklädd till lik, en levande död med synliga skador där blod har trängt genom kläderna, kanske hål från kulhål eller knivstick. Med ett huvud av stripigt och med blod insmetat hår, delvis trasiga men från början stilenliga kläder från en annan och svunnen tid. Dödsblekt ansikte och med kanske fortfarande blånader från skador eller hur huden beter sig efter döden.
Jag antar att ett sådant val består i att skaffa sig en tillfällig identitet som inte direkt avslöjar jaget som sådant, annat än att personligheten behöver få uppmärksamhet och gärna vill få bekräftelse. Att få reda på hur omgivningen reagerar på om någon som stigen direkt ur en skräckfilm dyker upp mitt bland vanliga människor och bara är, som en sorts naturligt inslag i vardagen, som om det hörde till.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-13 14:55



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Vitsen med den
företeelsen kan
få en nedslagen
på britsen och vem
hamna i den sitsen...
2015-02-13

  Marita Ohlquist VIP
Vem fasen gör det!
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP