Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa din gigantiska styrka och skönhet.



Att visa sin fulla styrka. Att vägra censurera sej själv. Inte spela med i dom sociala spelen. Att säja det man vet är sant. Att vara vuxen och uppriktig. Inte kasta bort sitt liv. Visa att man vet att man är underbar. brilliant, vacker och i stånd att försvara sej. Att välja Kärlek och sej själv. Hur ska man bemöta IGNORANTA, NONCHALANTA, ARROGANTA så kallade människor? En sak är solklar: Du kan inte inleda en dialog med dom. Det är som att tala med en gräshoppa. Det är Idioter helt enkelt.
Vad man kan göra är att bara skratta ut dom. Om du har INTEGRITET och STOLTHET så kan dom aldrig komma åt dej. Visa din gigantiska styrka och skönhet.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-13 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP