Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid otid


Vänsla

Jag har
så många vänner
som jag känner
som jag inte längre
känner

Tid är villa som behandlar närhet
kriminellt illa




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-13 19:40



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Bra
2015-02-22

  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
Bra förmedlat.
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP