Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor som förändras Mirakulöst och börjar Leva

 

Adolf Hitler dansar jitterbug i bunkern. Få tyst på ungarna! Flytta alla positioner
åt alla håll. Meningslös Midsommar strax norr om Alingsås. Elvis deppar ner sej på Graceland. Adolf får ett raseriutbrott. Kladda inte med bollen!! Media hjärntvättar. Strömförsörjningen får en hjärtattack och hela Världen är utan el i 50 År. Du har ju stånd din jävel viskar Lena till Lars på Wolkparkens dans. Thore Skogmans genialitet avhandlas i Pisa och nätterna är kolsvarta av autistisk längtan, Groppeknolle i bunkern. Barnet börjar hata sin Pappa som bara rackar ner på honom. Inne i skogen 1969 i Juni sitter en flock barn och sniffar lim och thinner. Adolf Hitler börjar bli riktigt sinnessjuk. Det fanns en tid i Sverige då alla skulla vara GLADA. Det var på slutet av 50-talet fram till mitten, slutet av 60-talet: En alldeles vidrig epok! Ett Kärlekspar står tillsammans djupt i en Urskog och är lyckliga. Ryssarna våldtar kvinnor och barn på sin ärorika frammarsch genom Tyskland. Svensktoppen spelar Thore Skogman som överröstas utav Led Zeppelin. Dra åt helvete Käringjävel skriker äntligen en förtryckt tonårstjej åt sin valiumstinna morsa som hänger tvätt överallt i huset klockan 3 natten mot Julafton. Stilla natt sjunger Jussi Björling så att Folkhemmet ryser i sin självgodhet. Olof Palme mördas. Fina erbjudanden på Elgiganten i helgen. SHL SHL SHL. Den Kärlek vi aldrig gav... Adolf och Eva. En 9-årig pojke misshandlas av en galen vakt. Vem Reagerar?
Vad det var livat i parken... tjo och tjim... Hjärntvätt. CancerMedia.
Människor som förändras Mirakulöst och börjar Leva.  <3




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-13 20:28



Bookmark and Share


  kalle ankus
Satan så bra! sånt här gillar jag! lagom kaotiskt och udda :)
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP