Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spare no excess


Ego boy

Har bjudit mig själv på livsparty

enfaldig mångfald flerfaldigas
till övergödning

övertrackaserar alla konton
blanco banko panko

sparar bara på återhållsamheten

Svetten lackar paket utan innehåll

Och orden kommer i tirader,
överflödigt överflöd,
tauftologiska kontradiktioner

Kriser, priser, brister och allt som
trist är
går under
radarn

Räkningarna får
räkna sig själva,
boten bota sig själv,
såsen reder sig själv

Allt utom jag själv
får skylla sig själv

Det är mitt liv
bara mitt att leva
ni andra får leva era bara





















Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-14 07:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP