Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del människor behöver en bara se en skymt av, ja eller något mer än en skymt av kanske, för att falla i skratt eller börja skaka av rädsla, förvirring, skräck, hjälplöshet eller rent ut sagt förbannad irriterad ilska.


Husets vin? En flaska räcker nog inte!




Vissa människor skulle
vara otrogna mot
sig själva om

de bara kunde.
Bara för att
se hur det

gick, av ren
nyfikenhet. Ibland har
de fullt upp

med att söka
sig någon att
älska, bara för

att sedan kunna
vara som otrogna.
När de inte

funnit någon att
älska och därför
också kunna vara

otrogna mot, får
de helt enkelt
hålla till godo

med sig själva.
Vilken tur att
ingen av oss

två är av
den sorten. Det
hade ju bara

varit för djävligt,
helt enkelt. Det
hade betytt att

vara uttråkad och
att ha en
tendens att bli

det riktigt snabbt
dessutom. Vilket vore
en förstås tragedi.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-15 01:17



Bookmark and Share


  Nanna X
Cameleon?
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP