Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1,2,3 cigaretter och Charlie.

”Jag vet precis vad du vill
Det är självklart genom dina ögon
Till och med jag kan se
Trots diagnoser 1, 2 och 3
Du vill precis som jag
Dansa naken i månens ljus
Med doft av cigaretter och livslängtan
Du är som jag
Men jag är ej som du
Vi döper den galna snubben,
Som dansar som om ingen morgondag
i hörnet där borta till Charlie
Charlies största rädsla är ensamhet
Precis som vår största skräck
Vi vill heller inte bli bortglömda
Kom så skapar vi historia
Jag tar din hand och vi dansar som
Charlie
Natten är ung och
Jag tänker att jag ljög
Att det är jag själv som är min största rädsla.”




Fri vers (Fri form) av julietallulah
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-16 15:51



Bookmark and Share


  Tuffeli
fin och drömmande.
2015-02-22

  KattenKin VIP
Fantastiskt poesi, trasig och öm.
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

julietallulah
julietallulah