Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"i din famn vill jag gå sönder."

”Du glittrar som kristall,
omedveten om din skönhet
Självsäkert dansar vi över månljusets vågor
Du kysser min kind,
och ber mig stanna för evigt
Du doftar vildrosor och smakar salta tårar
Men vi båda vet att jag inte kommer
stanna mycket längre till,
Vi vet att jag kommer brista
Jag torkar bort dina svidande tårar
Vi fortsätter dansa,
Din stjärneblick ger mig skälvande hopp
Hos dig är jag trygg
Tyst och stilla flyter vi ihop med de farliga vågorna
I din famn vill jag gå sönder.”




Fri vers av julietallulah
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-16 18:43



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vackert från andra sidan.
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

julietallulah
julietallulah