Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Det är ni som är KONSTIGA, inte Jag!" skriker Hänfridh...



"Det är ni som är KONSTIGA, inte Jag!" skriker Hänfridh Properius när hon och jag går på Drottninggatan i Örebro en lördag lunch. Vi är extremt underligt annorlunda klädda och vi går konstigt och ler och SKRATTAR.
Det är alltid så roligt tillsammans med Hänfridh... tillvaron rör sej hela tiden mot peak 100 % och jag känner att jag LEVER!!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-16 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP