Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlarån

Jag vet att du går när jag gråter
Förlåter ditt himlarån på blå färg
Gav dig en klapp på axeln häromnatten
Slatten kastade jag rappt i rabatten

Varför så vacker när konsten knakar
Skakar som dina lakan när du vaknar
Gatan talar för sig & du talar för andra
Gamla ekon kastar dart bakom min panna

Askfaten är nostalgiska som bänkar i parken
Inget ögonkast & det var kärlek vid första tanken
Sen slank en & det var marken som tog smällen
Förtjust till tusen i grönområden & karuseller.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Grusknaster
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-16 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grusknaster
Grusknaster