Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krattar knattar nedför gatan

Och när vi stapplar
Krattar knattar nedför gatan
Pratar med satan & säger jag mår bara bra fan
Straffar tjattrande snackare som levt bakom datan

Kom o sprattla med skalman
Du har ingen talan mot laban
Ja bah talar med vanan
promenixar med huvudet lutandes - ska men leva så ska man

Kom till min dragkamp
Kom med fakta eller dra man
Låt mig hjälpa dig stava till d-r-a-m-a - drama
Ta på dig mina dojor & hoppa in i min tavla

Tagga ner tuffing - svalna
Skriv något läckert som väcker
som spräcker käften på resten
låt dom känna ångesten i andedräkten

Ger dig en klocka & spräcker läppen med texten
växer på direkten med flickornas fnitter på snedden
Och ni fittor håll käften - ni tror att jag skäms men
har redan klivit över gränsen så jag kommer nog längst sen

Det bränns när jag tänker
spegelbilden blänker längre än känseln
Går rakt igenom stadens trängsel
med min brinnande pensel intill lite bränsle

Hur känns de
de bränner här i mina händer
av allt som händer mina vänner
händer att ja fäller tårar som regnet ja känner

när ja ränner i gränder
visar tänder under vissa vändor
gör dig helt slut om du ber om
Ser så snea ut men sen så ler dom

Visst kan jag bli skev som
Tre ton av erat bullshit
Tungvikt som john blund skit
Till ett sunt & lugnt liv sprungen ur allt som brunnit..




Fri vers (Spoken word/Slam) av Grusknaster
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-01 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grusknaster
Grusknaster