Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
App lapp sa att. En textförfattare här på poeter.se fick mig att råma fram följande


Sång för fåfäng dräng




Vitten vatten knut på laga.
Maten är en pinad saga.
Salt på virkad veckad gurka.
Vore synd att agad klaga.

Svärtad vidja mark o takläckt.
Gröt i s ä r k e n typiskt drogad.
Vantars bly i ansats fogad.
Värk i virke tuktad framräckt.





Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-16 23:23



Bookmark and Share


  Nanna X
lysande ordlekar!
2015-02-17

  Magdalena Eriksson VIP
Läste den högt lite konstig men skön att ha i munnen. rytmen.
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP