Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att finnas kvar.


Midvintertid



Glimt i ögat
i spegeln där,
rund på bordet.

Necessär, platt -
gulrandig är, -
- jo, jag tror det!

Vilsegången --
är jag ej alls, -
- blott kämpaglad!

Sjunga sången, -
- kanske, en Vals, -
på Promenad...

Väntar jag mig --
ett Sammanhang,
byggt på Kunskap?

Finner jag dig, -
där Kärlek stang,
- i djup Vänskap?

Rofyllda da´r,
hit, till oss kom
i midvintern...

Vill finnas kvar, -
- levande, -- som
- Hyacinten!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-17 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf