Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här finns inte plats för någon trekant...


Fyrkant


Ur det svarta
ser en stor fyrkant
huvuden med hålor
och ögon som rullar
glimmande irisar
överallt ironi

Gå bort! Det finns många
tvärgator för
sådana som ni
Det är min fyrkant
det var jag
som först gick ut i den.



30/5 2004




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-17 16:07



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Bra .läst två gånger.
2015-02-18

  Nanna X
det gäller att bevaka Mitt eget land. påminner om en lek jag lekte när jag var liten, med streck i gruset oh stenkastning, men jag minns inte reglerna.
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP