Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Djupet möter Ytlighet

Ytlighet bad Djupet att ligga kvar ytan

Djupet knäppte upp sin flytväst

och lät sig sakta sjunka ner

i luftbubblorna syntes Djupet viska

vid ytan ser man endast horisonten

många behöver mer och nöjer sig inte med mindre

för det är hos mig det vackra finns

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-17 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP