Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kall-låt

Halka och nare
melodin ger kall rysning
glassbilen kommer




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-18 07:48



Bookmark and Share


  Anya VIP
hahaha vilken igenkänningsfaktor. Undra hur många som masar sig ut en kall kväll och köper glass???
2015-02-19

  Gunwale VIP
Obegripligt att glass förr i tiden var något som bara hörde till sommaren!
Rolig haiku.
2015-02-19

    ej medlem längre
Bara så bra!
2015-02-18

  Deva
Roligt! Vi får sitta vid elden och äta vår glass....
2015-02-18

    Birgersdotter VIP
Kallt och varmt i krock.
2015-02-18

  RitaBrunner
En riktig kall - krock! ;)
2015-02-18

    ej medlem längre
Ja! Mina barn äter massor av glass på vintern :) Bra haiku!
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP