Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går att lära om

Han uppskattar Henne

visar det genom handling

och Hans hjärta är alltid närvarande 

ändå står Hon och tvekar

Hon vänder sig till sin Vän

som säger att fel inlärning

gör att det som borde vara uteblir

Vännen ber Henne att ha tålamod

och att ge sig själv den tid Hon behöver

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-18 08:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra min vän!
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP