Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar kommer och går

Tankar kommer och går
hur sårbara vi är
vardagen rullar på
vi tycks inget förstå

Ta vara på tiden
den kan bli så kort
lev här och nu
skapa din dröm

Visa din kärlek
tala om den
ge ditt leende
skänk din tid

Tankar kommer och går
när Döden gjort entré
hur sårbara vi är
vi tycks inget förstå

 

 




Fri vers (Fri form) av AjBi
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-18 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi