Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gråter när du kommer...



Du gråter när du kommer...
Sorg och glädje, hämnd och revansch....... Jag älskar dej
Hjärtats Krigare... Vad du är Vacker.




Fri vers (Fri form) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-18 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP