Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...Vi lever nu...

Det sägs att allting har sin tid

att det som är värt något

tål att väntas på

men vi vet inget om morgondagen

däremot vet vi om nuet 

varför vänta på något

som kanske aldrig blir av

när vi har möjlighet

att göra det här och nu!

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-02-18 17:32



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Ja det är nu vi lever!
2015-02-19

    ej medlem längre
Det finns dem som lever för stillheten men inget är för evigt om man inte ser bortom allt som finns. Så lev nu och vi finns sedan.
2015-02-19

    MichaellQ
Yes! Vilka härliga ord i känsla och sanning..
2015-02-19

  Lärling
Så sant :-)
2015-02-19

  Lars Hedlin
Brilliant insiktat!
2015-02-19

  Thomas Widemark
Så sant, något att påminna sig med då och då.
2015-02-19

    Dan Myrbeck
Kloka ord!
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP