Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ihopkok

Blandar ihop ord
puttrar ständigt i hjärnan
haikurecept




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-21 07:49



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa det där puttrandet av ord känner jag igen. Rolig och annorlunda infallsvinkel.
2015-02-23

  thyra
Härligt påkommet!
2015-02-21

    ej medlem längre
Bokmärker denna fina haikugryta!
2015-02-21

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text!
Gunnel bakar bra.
2015-02-21

  RitaBrunner
"puttrar" gav mig ett stort leende! :)
Jag önskar mig en sådan "puttra" hjärna!
2015-02-21

  Lena K Nilsson VIP
Känns igen ... Bra beskrivning!
2015-02-21

    ej medlem längre
Så är det även för mig,men kul är det eller hur?
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP