Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Vad är värt att stå upp för? Grubbelmia.


Kritik på en text (1212) seglarstuk





Som seglat på en grynna
när som något visat sig begynna
spelas upp på livets estrader
de mest simpla av charader
vart skall väl allt detta mynna?




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-19 11:23



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Ba å börja nynna . Älskar rimmande poeter.
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP