Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vimsig vårvals

 

Varsamt ur skyn ses solen skina  
smälter hjärtan i vimsig vårvals

Mänskor möter varandra varmare  
sprött och äkta i strofer av öppenhet

Varandets vintervila skjuter skott
blommar jämsides i närande jordmån

smälter hjärtan i vimsig vårvals

 

 




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-02-20 17:02



Bookmark and Share


  Connie
Himla bra den här! Känns hoppfull och gör mig glad!
2015-02-22

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit .)
2015-02-21

  Mysiga Moa
Vilken vacker "vimsig vårvals" :) <3 Älskar ditt målande & färgsprakande bildspråk. Kan se våren återvända & fjärilarna vaknar.
Både i magen & själen.
Helt fladderastiskt!! ;)
2015-02-21

  träsnidaren
Mitt vimsiga hjärta
smälter här.

Underbart fint och vårigt! Hoppfullt!
2015-02-21

    ej medlem längre
Underbart när solen äntligen värmer det frusna.
Fin liten vårvals!
2015-02-20

  aol
Mysigt
2015-02-20

  Marianne Räf
Vilken mysig liten vals om våren. :)
Och, jag tolkar in längtan i den, med.
2015-02-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat i om den underbara våren, när livet vaknar.
2015-02-20

    ej medlem längre
Bra!
2015-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om vårens inverkan!
2015-02-20

    Dan Myrbeck
Fin med fina allitterationer
2015-02-20
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP